Donnerstag, 20. Juli 2017

Chceš klub NHL? Daj 12 miliárd. Záujem má Las Vegas, Quebec aj Toronto

Že sa tridsiatka účastníkov čoskoro rozmnoží, teraz vyzerá dosť pravdepodobne. Šéfovia NHL v pondelok rozoslali kandidátom na rozšírenie prihlasovacie dokumenty.

Vyplnené papiere by sa mali vrátiť do kancelárií v New Yorku najneskôr 10. augusta. Hokejový obchod za morom prospieva ako nikdy predtým. Ročný príjem NHL sa blíži štyrom miliardám dolárov.

Aj preto nie je pristúpení do vybranej spoločnosti lacnou záležitosťou. Ako napísal web TSN.ca, uchádzači si pre začiatok musí pripraviť najmenej milión dolárov (skoro 25 miliónov korún). A to, prosím pekne, len za podanie prihlášky.Pričom iba časť tejto sumy je vratná.

Trestné strieľania sú ojedinelé

Davids on v brožúre spomínané v úvode predstavuje hokejovým neználkům svet vibračných vodiacich mantinelov. Vysvetľuje napríklad, čo je dôležité pri vhadzovaní a z čoho sa skladá výstroj. Predstavuje známej hráča i tímy. S pomocou niekoľkých legiend dáva tipy, ako správne trénovať.

Viac než ako bet 365 spisovateľ sa "JD" preslávil ako vynikajúci komentátor, neskôr pracoval vo vedení St. Louis Blues a teraz je prezidentom Columbus Blue Jackets.Práve tento klub z Ohia a taky Minnesota Wild sa pred 15 rokmi stali zatiaľ poslednými pristupujúcimi do NHL.

Reportér denníka Columbus Post-Dispatch v októbri 2000 objasňoval čitateľom: "Trestné strieľania sú v hokeji dosť vzácna a ešte vzácnejšie sú góly z nich. Zelenáč David Výborný, pravé krídlo Blue Jackets, včera jedno premenil. "

Poučný tón by žurnalisti mohli odteraz použiť v Las Vegas či v Sea ttli. Naopak vzdelaná je verejnosť v Quebecu a Toronte, kde NHL sídlila (sídli) a kde tiež plane túžba bet365 mobil po založení ďalších ligových bášt. Túžba však nestačí.Kým nováčikovia z Columbusu a Minnesoty boli vpustení medzi smotánku za poplatok 80 miliónov dolárov, cena teraz stúpla na viac ako šesťnásobok.

Smiešne vysoký poplatok?

500 miliónov dolárov. 12 miliárd korún. Tá suma hocikomu vyráža dych. "Je smiešne vysoká," citoval Lamara Hunta, jedného z nedávnych uchádzačov o NHL, denník Kansas City Star. Veď napríklad Arizona Coyotes, jeden z existujúcich klubov, majú hodnotu približne 300 miliónov.

Komisár Gary Bettman ale sumu obhajuje: "Sme ekonomicky najsilnejší v dejinách. Aj preto účasť v procese prijatia nie je jednoduchá. Záujemcovia to musí myslieť vážne, mať fina nčnú podporu a odpovedať nám na sériu otázok. "

Pol miliardy dolárov.Dôkazy životaschopnosti trhu. Čitateľná štruktúra spoločnosti. A prítomnosť arény, dostatočne prepychového domova nového tímu. To sú hlavné podmienky NHL. Podnikateľské skupiny z Las Vegas aj Quebec City do NHL nakročil nádejne.

Prvý mesto by sa vzhľadom k polohe prirodzene zaradilo do Západnej konferencie, to druhé by sa hodilo do Východnej konferencie. Dosť hokejom poblouzněných fanúšikov aj peňazí na zaplatenie vstupenky do NHL by sa našlo aj v Toronte, kde je dopyt po rivalovi miestnych Maple Leafs. Keby sa však nový klub chcel usadiť v Ontáriu, musel bet365 stavky by zrejme uhradiť drahé odškodné práve majiteľom Leafs za to, že sa im votrie do rajón.

Stránka TSN.ca uvádza, že Mighty Ducks za prienik na trh obsadený Los Angeles Kings dali 25 miliónov dolárov.S kvapícím č asom by sa patričná suma určite neznížila. Kúpa pozvánky do NHL by v Toronte pokojne mohla prísť na viac ako 550 miliónov dolárov (asi 13,6 miliardy korún).

Z Bettmana a spol. sála bet365 sebavedomie. Liga kráľovsky zarába. Len tak niekoho neprijme. "Nehodláme akceptovať prihlášku napísanú na obrúsku či zadnej strane poštové obálky," vravel Bettmanův zástupca Billy Daly.


"Chceme všetkých záujemcov podrobne spoznať."

bet365 bonus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen