Dienstag, 11. April 2017

Rugby World Cup 2015: Rudy Paige iba neukončené hráčov v Južnej Afrike družstva

skrumáž pol Rudy Paige je jediný neukončené hráč menovaný v juhoafrickej 31-man World Cup tímu.

26-ročný zoradia pozdĺž čiapky Centurion Victor Matfield, Bryan Habana a Jean de Villiers, s centrom de Villiers kapitánom Springboks.

zámok Matfield a Flanker Schalk Burger sa bude podieľať na svojom štvrtom Svetovom pohári, ale 16 z družstva ešte nikdy nehral v tamojšej Ragby je.

družstvo tiež zahŕňať Saracénmi Hooker Schalk Briti kúpeľ Flanker Francois Louw a Ulster skrumáže-napoly Ruan Pienaar.

"Každý hráč v našej širšej skupine pracovali neuveriteľne tvrdo a stavky na Betclic zníži ť družstvo do 31 bol asi najťažší výber som stál v mojej kariére koučovanie, "povedal Heyneke Meyer.

" myslím, že družstvo má skvelú rovnováhu medzi mladosťou a skúseností, a pritom spolu jadro tímu, ktorý robil krajinu hrdí v posledných niekoľkých rokoch.Máme tiež celý rad hráčov, ktorí vedia, čo to znamená vyhrať Svetový pohár, a ich znalosti budú veľmi cenné. "

Louw (rameno), De Villiers (zlomila čeľusť), Duane Vermeulen (krk ), Jannie du Plessis (koleno), Fourie du preez (koleno), Willie le Roux (členok) a Coenie Oosthuizen (krk) sú všetci Betclic-Okamžitý bonus zotavuje zo zranenia, ale Springboks sa blíži úplná zhoda kondícii.

"Najlepší lekárske scenáre boli vzaté do úvahy pri procese výberu," dodáva Meyer.


"Náš lekársk y tím pracoval neuveriteľne tvrdo s týmito hráčmi, a sme presvedčení, že bude pripravený byť považovaný hrať v Japonsku."

Juhoafrická republika otvorí svoj Svetový pohár kampaň proti Japonsku v Brightone 19. septembra , zatiaľ čo tiež čeliť bazén udalostí s Škótsko, Samoa a USA

vpred :. J du Plessis, F Malherbe, T Mtawarira, T Nyakane, C Oosthuizen, s Briti, B du Plessis, a Strauss , L de Jager, PS du Toit, E Etzebeth, V Matfield, W Alberts, S Burger, S kolísať, F Louw, D Vermuelen.

Stávkové bonusy Betclic

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen